szombat, június 01, 2013

Gyereknap Budakeszin

A Budakeszi Kutya Sport Centrumhoz becsatlakozva részt vettünk a gyermeknapi bemutatójukon Delinkével. Csincsi pedig addig párom szüleinél pihente a vizsga fáradalmait.







Mi kicsit később csatlakoztunk be a csoportba, bár így is csak egy gyakorlásról maradtunk le. Ahhoz képest, mennyire sebtében készült fel a csapat, szerintem jól sikerült a  bemutató - a közönségnek biztos tetszett. A menetelős koreográfia után látványos örző-védő bemutató, trükkbemutató frisbee és agility, majd szabadfoglalkozás volt a gyerekekkel.
A trükkbemutatón Delinke is részt vett. Párom természetesen NEM vette fel ügyködésünket, így csak felsorolom, miket mutattunk be: integetés, forgás, kosár behozás, kulcs apportírozás és lelövős trükk.
Eztán a gyerekek  kipróbálhatták a felállított agility pályát a gyerekekkel - Delinke is ugrott néhányat.
Ahhoz képest, milyen rég gyakoroltunk, elég jól együttműködött a gyerekekkel, csak sokszor túl sok kívánság érkezett felé egyszerre, és összezavarodott - de jól bírta a strapát. Azt hiszem, a lelövős trükköt mutatta be a legtöbbször, de volt integetés, sétáltatás és dögönyözés is - Delinke ez utóbbit élvezte a legjobban. :) Úgy láttam, hogy Delinke tetszett a gyerekeknek.
Az alábbiakban pár kép Delinkével a középpontban és egy videó a gyereknapról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése